Stripmunk

Android 用の Stripmunk




何が面白いのか?

1. Lees je graag stripverhalen maar weet je niet meer precies welke strips je reeds in je boekenkast hebt staan?

2. Vink aan welke reeksen je verzamelt en vink binnen een reeks aan welke strips je reeds bezit. Super eenvoudig!

3. Om misverstanden te vermijden: Stripmunk is gratis te downloaden en ook helemaal gratis te gebruiken, maar met Stripmunk kan je GEEN strips digitaal lezen.

4. Welke strips ontbreek ik nog, welke zitten er aan te komen, welke moet ik nog lezen en nog tal van andere handige lijstjes.

5. Stripmunk helpt je om erg eenvoudig je stripverzameling te beheren en geeft je een duidelijk overzicht van je reeksen en strips.



Stripmunk APK をダウンロード

アンドロイド用の Stripmunk をダウンロード  アンドロイド用の Stripmunk をダウンロード  アンドロイド用の Stripmunk をダウンロード  アンドロイド用の Stripmunk をダウンロード  アンドロイド用の Stripmunk をダウンロード  



ダウンロード Stripmunk わずか4ステップでapk: ↲


ステップ 1: ダウンロード Stripmunk デバイスに

下記のダウンロードミラーを使用して、今すぐこれを行うことができます。 その 99%の動作保証 。 ファイルをコンピュータにダウンロードする場合は、必ずそれをあなたのAndroidデバイスに移動してください  


ステップ2:あなたのデバイス上でサードパーティのアプリを許可する。

をインストールする Stripmunk, サードパーティのアプリが現在インストールソースとして有効になっていることを確認する必要があります。 [メニュー]> [設定]> [セキュリティ]> []をクリックし、[不明なソース]をオンにして、Google Playストア以外のソースからアプリをインストールできるようにします。


ステップ3:ファイルマネージャに移動する

あなたは今見つける必要があるでしょう Stripmunk ダウンロードしたファイル.
あなたがいったん見つけたら、 Stripmunk ファイルをクリックしてクリックすると、通常のインストールプロセスが開始されます。 何かを求められたら、 [はい] をタップします。 ただし、画面上のすべてのプロンプトを必ず読んでください。.


ステップ4:お楽しみください。

Stripmunk があなたの携帯にインストールされました。 楽しむ!


ダウンロードソース

ダウンロードリンク 1 ↲


新着情報 Stripmunk v4.2.5


  • 発売日: 2022-06-30
  • 現在のバージョン: 4.2.5
  • ファイルサイズ: 15.83 MB
  • 開発者: Next Apps BVBA
  • 互換性: iOSが必要です 9.0 以降 or Android KitKat 4.4, Lollipop 5.0, Marshmallow 6.0, Nougat 7.0, Oreo 8.0, Android P 9.0 or later

Stripmunk - een platform voor iedereen die wild is van strips. Lees je graag strips en wil je bijhouden wat er allemaal in je boekenkast staat? Stripmunk is de eenvoudigste manier om je stripverzameling te beheren en is dé plaats om nieuwe strips te ontdekken. Onze database bevat meer dan 100.000 titels en wordt dagelijks aangevuld. Weet altijd en overal welke titels je nog ontbreekt, gelezen of uitgeleend hebt. Wat vind je in de app? Statistieken: Alles wat je over je collectie wil weten. Welke strips ontbreek ik nog, welke zitten er aan te komen, welke moet ik nog lezen en nog tal van andere handige lijstjes. Verlanglijstje: Een handig overzicht van strips die je zou willen hebben. Geen gedoe meer met papieren lijstjes. Uitgeleend? Vergeet nooit meer bij wie je strips zich bevinden. Scanner: Scan de barcode van een strip om te zien of deze al in je verzameling zit. Ontdek: Zoek strips op titel, reeks of auteur. Ontdek de nieuwste, de populairste en de te verwachten strips van het moment. Exemplaren: Bewaar meer gegevens over jouw exemplaar zoals persoonlijke notities, foto's, druk en staat van de strip. Nootificaties: Blijft op de hoogte van het laatste stripnieuws door je meldingen aan te zetten en op regelmatige tijdstippen push notificaties op maat te ontvangen. Winkelmandje: Bestel strips via Stripmunk. Vul je verzameling aan en laat strips thuis leveren. In samenwerking met De Poort.



のようなアプリ - Stripmunk




Next Apps BVBA によるアンドロイドアプリ